GEMIDDELDE:
8.6
9
Astrid Zethof
18 januari 9:27

Spreken geen Nederlands. Maar dat is heen probleem. Goede snelle service. Heelijke maaltijd. Ook vegetarisch. Genoeg keuze. Vlakbij Meervaart..dus dat is leuke combinatie.
10
Mirjam Meeuwessen
15 januari 9:54

Heerlijk Thais gegeten!
9
Siddhanta Jaiswal
14 januari 15:49

Ggg
9
Gerrit Verbruggen
8 januari 11:07

Gewoon prima!
10
Indah Reerink
6 januari 16:45

Vriendelijk en behulpzaam personeel! We werden snel geholpen en konden al met 10 min eten. Eten was heerlijk en we kregen allemaal een goed gevuld bord.
9
Lars Visser
5 januari 13:14

Heerlijk eten voor een nette prijs. Alleen de tafeltjes zouden wat groter mogen
10
Saviera Barsati
4 januari 11:11

Zeer tevreden. Heb verschillende vriendengroepen en spreek nu voor de 4e x bij Red Elephant af. En iedereen die daar eet, is net zo tevreden als dat ik ben.
8
Bert van der Moer
1 januari 12:13

Goede referenties deden ons besluiten om eens bij de 'Red Elephant' te gaan proeven van Thaise gerechten. Reserveren via website ging gemakkelijk. En vlot ontvingen we de bevestiging. Dat stelde gerust. Ontvangst in de Red Elephant was plezierig en correct. Er was keuze in tafels. Nog fijner zou zijn als er een kapstok of garderobe komt. Serveerster meldde zich al snel met de kaart. Aangename ruimte met fraai uitzicht. De akoestiek, met name goede geluid absorptie, vraagt nog verbetering. De serveerster was net iets te snel of gehaast met uitleg over de gerechten en het opnemen van onze keuze. Dit vraagt aandacht. Desondanks toch correct volbracht. De gerechten werden in een kleine wadjang op komfoor geserveerd. Leuke manier. Mooi opgemaakt en prachtige kleuren en glans. Eenmaal geproefd verrukt over keuze en smaak-kwaliteit. Voldoende grootte van de porties. Bijzonder smakelijke en hartige samenstelling. Genieten geblazen. Zeker voor herhaling vatbaar. Keuze te over. Afrekenen ook allervriendelijkst, net als de hoogte van de rekening. Een aanwinst voor Amsterdam Osdorp. Een echte aanrader! Bert van der Moer
9
Najima Bidaoui
31 december 15:42

Heerlijke eten top service altijd heel vriendelijk en beleefd
10
Pardeep R
31 december 12:59

Heerlijk eten en een hele vriendelijke bediening!