GEMIDDELDE:
8.6
9
Didier Bauduin
13 april 22:22

Excellent restaurant. Très bonne cuisine thaï

A tester . Très bon restaurant.
10
Hilde Marcelis
11 april 20:42

Aangename ervaring voor alle zintuigen

Het eten was heel lekker, voldoende en met respect voor de persoon met allergie. Een zeer vriendelijke bediening. Een fijne sfeer. Kortom een aangename ervaring voor alle zintuigen.
8
sharon de beer
11 april 13:58

Geweldig eten!

Vriendelijke bediening en heel goed eten.
10
Marij
10 april 19:46

Superlekker eten in een prettige ambiance

Voor de 2de keer gegeten en wederom was het heerlijk. De sfeer is erg gemoedelijk en de bediening erg aardig. Zeker een aanrader als je een voorstelling gaat volgen in de Meervaart!
9
Tonny Mulder
9 april 14:21

Verrassend

Heel lekker eten (hoofdgerechten). Mag van mij iets pittiger. Zeer vriendelijke ober en ander personeel. Het is een heerlijke plek om te zitten eten zo aan de Sloterplas. Ik verheug mij al op de zomer wanneer je buiten kan zitten. Een aanwinst voor nieuw west
7
M.Paulowna
9 april 11:46

Nederlands

Eten was goed. Ik vind t onbegrijpelijk dat ik in Nederland in het Engels mijn bestelling moet opgeven. Prettig voor buitenlanders dat er OOK Engels gesproken wordt… maar zorg voor een Nederlandse ontvangst!!!
9
Lotte van Drunen
7 april 12:37

Lekker eten, geweldige bediening!

Wij hebben heerlijk gegeten bij de Red elephant. Traditionele Thaise smaken zoals je ze hoopt te krijgen. Maar wat ons het meeste bijblijft is de supervriendelijke, gastvrije bediening!
9
janine abbas
7 april 9:42

Heerlijk gegeten en snelle bediening

Ik ging naar een concert in de Meervaart en stond dus op tijd Van tevoren gezegd en daar werd goed rekening mee gehouden Het eten kwam snel en het was heerlijk
9
Ingrid de Vries-Hogenkamp
2 april 23:34

Gastvrij

Heerlijk eten en gastvrije ontvangst.
9
machteld
2 april 11:43

Heerlijk eten

Heerlijk Thais eten zo even voor voorstelling in de meervaart