GEMIDDELDE:
8.6
4
Amy
14 mei 14:49

Gemiddeld Thais restaurant

Eten was gemiddeld. Moesten lang wachten op het eten. Service was oke, maar was duidelijk dat er teveel gasten waren voor 2 serveersters.
9
Marcel Ruitenberg
14 mei 11:51

Fantastisch eten

Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel.
8
Richard Van Houten
13 mei 11:55

Gezellig en goed eten

Goede bediening, goede menukaart. Ideaal ook als je daarna naar theater de Meervaart gaat en/of daarvoor naar winkelcentrum Osdorp
8
A. Ellen
12 mei 21:13

prettig

Het eten was heerlijk! Het eerste half uur na binnenkomst was het erg druk en rumoerig in de ruimte. Een groep ging weg en dat maakte het een stuk aangenamer. Kan er misschien iets verbeterd worden aan de akoestiek? Dat zou mogelijk al schelen. Het lijkt ons heerlijk om bij mooi weer buiten te kunnen zitten. Tot ziens!
10
SM
5 mei 9:58

Great restaurant.

Always top quality and great, friendly atmosphere.
9
Mickel Tilburg
3 mei 11:08

Excellent service over de gehele eetervaring.

Heerlijk eten bij Red Elephant is echt een ervaring of het nu vlees, vis of vega(n) is. Verder ook wel leuk om te zien dat er in een keuken ook alleen vrouwen kunnen werken die ook verschrikkelijk goed zijn. Dit restaurant is een grote aanrader van een ieder die lekker wilt eten en Nieuw west is een diamant rijker.
9
Olof Raas
1 mei 15:52

Heerlijk gegeten

Red Elephant is een mooie plek aan de sloterplas, met een echt authentieke thaise keuken. Service gerichte bediening en heerlijk eten.
6
Monica Greba
30 april 20:39

De curry's waren heerlijk

Er leek weinig afstemming doordat we door 2 serveerster voor hetzelfde wersen benaderd. Al snel werd gedacht dat we met zn 2en waren ipv 4, dus werd het bestek weggehaald, de een vroeg of we wilden bestellen, de ander deed dat ook. We zaten op de tocht en met nom verbale tegenzin werd na 3x vragen 1 van de deuren dicht gedaan. Een aziatische serveerster was aardig vriendelijk en geduldig. Afgezien van de bediening hebben we heerlijk gegeten.
9
Ronald Mauer
28 april 19:11

Lekker Thais eten op mooie plek aan plas

Lekker Thais eten op mooie plek aan de Sloterplas. Heel vriendelijke bediening. Eten was lekker, genoeg en op tijd voor voorstelling in de Meervaart.
8
Edy van Renselaar
22 april 14:34

Heerlijk en vers eten!

Leuk en attent personeel, heerlijk eten!