GEMIDDELDE:
8.6
10
Patty
16 juni 13:46

Super lekker en vers eten!!!

We hebben er heerlijk gegeten, aangezien het heerlijk weer was hebben we buiten op het terras gegeten. We begonnen met verschillende voorgerechten, die allemaal even smakelijk waren, en daarna nog een hoofdgerecht, toen zaten we vol!!! Er is vriendelijk, aardige en vlotte bediening, kortom een aanrader!! Wij gaan er binnenkort weer eten .
9
Eli Cosut
15 juni 20:25

Eten is super, en service is ook goed

Lekker eten, vriendelijk personeel
8
Ofelia
9 juni 12:03

Top

Eten was super lekker, bediening heel vriendelijk en uitzicht was top
8
Ker W
6 juni 10:08

Eten is top!

Goede service en ambiance
9
Yassmina
2 juni 9:26

Lekker eten en vers

Vriendelijke bediening en het eten werd snel geserveerd
8
Stefan Dekkers
1 juni 10:15

Diner

Lekker gegeten en goede service!
6
Anouska
26 mei 13:13

Nooit meer ter plaatse eten!!!

Ik heb in het verleden vaker bij Red Elephant eten online besteld en laten bezorgen. Gisteren voor het eerst in het restaurant zelf gegeten, zoals gewoonlijk was het eten erg lekker. Einde van de avond was echter ontzettend teleurstellend en klantonvriendelijk. Het blijkt dat we maar 2 uur de tijd hadden om te blijven zitten, wat in het begin NIET aan ons was verteld. In de 2 uur dat we daar zaten en nog MOCHTEN bestellen waren een Engelssprekende dame en heer ergggg vriendelijk en aardig tegen ons. Toen we blijkbaar al 2 uur zaten en eigenlijk nog een toetje wilde bestellen, werd een van de medewerkers (een ontzettend lieve dame) onze kant op gestuurd om aan te geven dat ze de tafel nodig hadden en dat we weg MOESTEN. Uitgelegd dat we niet op de hoogte waren van de 2 uur en gevraagd of we toch nog een toetje mochten bestellen, is de lieve dame gaan navragen en het antwoord was NEE!!!! Zou ik hier nog een keer eten? Ja, want het eten zelf is ontzettend lekker, maar dan zou ik het online bestellen. Zou ik hier nog een keer ter plaatse eten? NEE!! Want je bent blijkbaar een nummertje. Eten, betalen, wegwezen! Zo klantonvriendelijk!!!!
6
Leo Schrader
23 mei 11:35

Personeel

Natuurlijk te weinig personeel. Maar daar kunnen ze waarschijnlijk niks aan doen. Lastig in de horeca. Heel vriendelijk personeel. Hebben 45 minuten gewacht op de drankjes. Jammer voor hun omzet. Hadden veel meer gedronken als ze handiger mee omgaan. Toen het eten kwam Niesten we uit eindelijk om onze drankjes vragen. De rode curry was heerlijk. De phad Thai viel echt tegen. Was een bord vol met mie. De noten zaten er niet bij. En bijna geen groente. Verder smaakloos .
10
Annette Proksch
22 mei 14:48

Top tent.

Heerlijk eten en supervriendelijke bediening.
10
Aziza
22 mei 10:29

Heerlijk gegeten

Heerlijke eten en vriendelijke service