T +31 (0)20 410 20 10

Reserveren bij Red Elephant Thai Food

Reserveren is gemakkelijk bij Red Elephant Thai Food. Je online reservering regel je direct door de velden rechts op de pagina in te vullen. Vanaf 16:00 uur zijn we ook telefonisch bereikbaar voor vragen er reserveringen op 020 410 20 10. Natuurlijk mag je ook gewoon even binnen komen lopen – we staan voor je klaar! Vanwege de RIVM-richtlijnen rond coronaveiligheid vragen we je wel om je naam en telefoonnummer achter te laten.

 

Reserveren in shifts

We werken hard om jouw veiligheid en die van ons team te waarborgen. Daarom hebben we onze reserveringen in twee shifts verdeeld. Zo kunnen we drukte vermijden door onze gasten verantwoord te spreiden over de avond. Wil je reserveren? Kijk dan eerst even welke shift het beste aansluit op je wensen.

 

Eerste shift: 17:00 – 19:30 uur
Tweede shift: 19:30 – sluitingstijd

 

Gezellig eten met een groter gezelschap

Bij ons is gezellig samen genieten de kern van goed Thais eten. Kom je met een gezelschap van tien of meer personen? Laat het ons vooraf even weten! Bel het bovenstaande nummer om alle wensen en mogelijkheden met ons team te bespreken. Zo ben je verzekerd van een gezellige, verantwoorde en vooral heerlijke avond in goed gezelschap!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens