GEMIDDELDE:
8.6
9
Olof Raas
1 mei 15:52

Heerlijk gegeten

Red Elephant is een mooie plek aan de sloterplas, met een echt authentieke thaise keuken. Service gerichte bediening en heerlijk eten.
6
Monica Greba
30 april 20:39

De curry's waren heerlijk

Er leek weinig afstemming doordat we door 2 serveerster voor hetzelfde wersen benaderd. Al snel werd gedacht dat we met zn 2en waren ipv 4, dus werd het bestek weggehaald, de een vroeg of we wilden bestellen, de ander deed dat ook. We zaten op de tocht en met nom verbale tegenzin werd na 3x vragen 1 van de deuren dicht gedaan. Een aziatische serveerster was aardig vriendelijk en geduldig. Afgezien van de bediening hebben we heerlijk gegeten.
9
Ronald Mauer
28 april 19:11

Lekker Thais eten op mooie plek aan plas

Lekker Thais eten op mooie plek aan de Sloterplas. Heel vriendelijke bediening. Eten was lekker, genoeg en op tijd voor voorstelling in de Meervaart.
8
Edy van Renselaar
22 april 14:34

Heerlijk en vers eten!

Leuk en attent personeel, heerlijk eten!
9
Germaine
19 april 12:45

Hoe Thais eten hoort te smaken

Zo dat was een verrassing! Heerlijk eten Sommige dingen beetje prijzig Maar als zeker de moeite waard!
9
Tamara Mol
18 april 8:05

Leuk, gezellig en knus restaurantje!

Heerlijk gegeten na een voorstelling in de Meervaart. Het is een leuk knus restaurantje met vriendelijke mensen en heerlijk eten. Een aanrader!
9
Monika
17 april 18:16

Lekker eten en fijne bediening

Snelle service, heerlijk eten. Grote keuze en fijne attente bediening
10
Dorris Stam
17 april 11:38

Een heel leuk en lekker plekje

We werden vriendelijk ontvangen, gelukkig hadden we gereserveerd , want het was hartstikke druk. We hebben heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijk personeel. Ik kan het echt aanraden.
9
Esther Berndsen
16 april 17:33

Goed eten en service!

Goed gegeten en hele vriendelijke bediening. Redelijke prijzen ook. Perfect als start voor een avond Theater de Meervaart aan de overkant!
10
C. Obol
16 april 15:03

Heerlijk eten op een gezellige plek, voor betaalbare prijs.

Eerste ervaring bij Red Elephant. Restaurant dicht bij het theater de Meervaart (3 min. loopafstand) Gastvrij personeel, heerlijk eten (grote porties) voor betaalbare prijs en gezellige entourage. Een aanrader, wij komen zeker terug.