GEMIDDELDE:
8.5
9
Thérèse Spier
19 september 20:01

Heerlijk gegeten met goede bediening !

Was de 1e keer dat ik bij de 'buren' heb gegeten. En zeker voor herhaling vatbaar. Het eten is lekker en vers. Tevens een attente bediening !
10
S. a
19 september 10:01

Feedback

Was oprecht super leuk en lekker Personeel is zeer klantvriendelijk
10
Celine Van Der Stroom
16 september 14:18

Erg fijne ervaring

Erg tevreden over het eten. Goed in balans qua kruiden, smaakvol! Het menu advies waardeerde ik heel erg. De bediening professioneel en vriendelijk. Goody bag was ook geen probleem! Wij hebben het gecombineerd met een bezoek aan het theater, maar komen zeker nog eens terug om alleen iets te eten.
9
Rick Hendriks
11 september 13:10

Goed personeel vriendelijk en behulpzaam

Heel lekker pittig eten , En de bediening is ook heel goed
8
Ivan en Sardha
7 september 12:23

Geen nagerecht

Vrouw die ons hielp was echt een top mens. Ze liet cola over ons telefoon vallen, maar reageerde heel snel en accuraat. En zeg nou zelf, dat kan iedereen overkomen. Het eten is lekker en word op een leuke manier warm gehouden. Zo heb je wat meer plek op tafel. Alles wat over was werd netjes ingepakt en meegegeven. Jammer van de wiet geur af en toe.
10
Richenna Angela
6 september 10:01

Amazing!!!

DEFINITELY DELICIOUS!!!
10
Patricia Schouten
2 september 22:38

Aanrader!!!! Echt heerlijk gegeten!

We waren met 7 personen en hebben heerlijk gegeten. De bediening was uiterst vriendelijk, en heel behulpzaam. De voorgerechten hebben we met z’n alle gedeeld, en wat was het lekker, de garnalen koekjes waren mijn favoriet. Iedereen had een ander hoofdgerecht besteld, maar we hebben allemaal van elkaar geproefd!!! Alles was even lekker, we hebben genoten en komen zeker nog terug. Echt een aanrader!!!
10
Chourouk Demnati
1 september 9:11

Service, goeie sfeer en heerlijk traditioneel eten

Goeie Service, klantvriendelijk, goeie sfeer en heerlijk traditioneel eten
9
Astrid
25 augustus 11:45

Excellent food at Red Elephant

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sneele service. Lekker eten. We hadden garnalen en rund groene kerrie en kokosmelk. Restaurant is goed bereikbaar in Osdorp met uitzicht op de plas. Parkeerplaats. Aanrader.
8
Nico Meier
22 augustus 12:52

Lekker Thais eten in een ontspannen atmosfeer

Schoon, fris, open met veel licht, ontspannen. Prima eten maar let op: twee "olifantjes" pittig is - voor mij in ieder geval - net een beetje pittig. Tis net wat je gewend bent natuurlijk. Prima restaurant waar we zeker nog een keer terug komen maar wel één minpuntje: 1 persoon in de bediening - vooral op zaterdag avond - is echt te weinig.