GEMIDDELDE:
8.6
10
Mirella
5 april 9:29

Heerlijk gegeten

Al een paar keer hier gegeten. Erg lekker en goede porties. Er gaat vaak een deel van mee naar huis. Bediening is erg vriendelijk.
8
Mohammed
3 april 10:51

Lekkere Thai in Amsterdam

Service was goed bediende was lekker vlug eten was ook lekker niet slecht maar smaak kan beter prijs & kwaliteit 8
7
Harry de Bruin
2 april 17:54

Theater bezoek

Mooie locatie en heerlijk gegeten. Minpunt: Vooraf aan theater bezoek gereserveerd om 18.15, kregen pas half 19.30 het eten. Veel te laat !!! Dat moet echt anders.
8
Frank
1 april 17:07

vlot & vriendelijk comfortfood

Prettige en bereikbare eetgelegenheid met vlotte en vriendelijke bediening vóór de voorstelling in de Meervaart. Enige nadeel is bij volle bezetting een kakofonie van geluid.
10
Anoniem
1 april 10:27

Goede serveerster, snelle service!

Fijne plek met halal eten, waar je snel wordt geholpen.
9
Geert
1 april 10:13

Geweldig

Super lekker gegeten en de bediening is zeer attent en zorgzaam. Aanrader om een keer ook leuk in thais RESTAURANT te gaan iten ipv een eethuisje. Ga zo door!
8
Frans Griffioen
1 april 9:50

Smaakvolle Eenvoud

Gezellige plek om vervolgens over te steken naar de Meervaart met licht gevulde maag die dus niet te zwaar aanvoelt. Her restaurant is niet heel groot maar wel bomvol tafeltjes. De akoustiek laat te wensen over. Dat is jammer. Beduenung is vlot en beleefd.
10
Tobias van Dijk
31 maart 13:26

Fantastisch

Bij binnenkomst al zeer hartelijk begroet. Snel een drankje en dan het eten besteld. Zoals we gewend zijn was het weer over heerlijk. We komen weer snel terug.
10
Renee
31 maart 10:00

Alles top!

Heerlijk gegeten (vega rode curry) en super leuk personeel! er wordt netjes gevraagd of je voor het theater komt zodat je op tijd zult zijn. Echt een aanrader!
9
C. de Gier
26 maart 9:33

Top!

Verrassend lekker gegeten! Zeker aan te raden!