GEMIDDELDE:
8.6
8
Germa Van de Fliert
3 augustus 9:23

Het eten was heerlijk en een hele rijke menukaart.

Sharing is caring ook met eten en dat is in dit restaurant ook duidelijk de gewoonte. Heerlijk van alles wat besteld en gegeten. Vriendelijke en geïnteresseerde bediening. De locatie is ook nog eens mooi gelegen. Zeker een aanrader.
9
TamaraN
1 augustus 14:16

Lekker eten en vriendelijke bediening

We hebben heerlijk gegeten, veel keuze en alles vers. Daarnaast zeer vriendelijke bediening en centrale locatie, aanwinst voor Osdorp.
10
Ben Vink
1 augustus 10:08

Geweldige locatie.

Was heel vriendelijk personeel en we hebben heerlijk gegeten.
8
Jennifer Codfried
31 juli 10:03

Leuke sfeer!

De bediening is supergoed en het eten is lekker. Dit was mijn derde bezoek op naar meer...💃🏾
8
Imane
26 juli 12:10

Het eten was erg lekker, ik miste wel kindermenu de porties voor de kinderen waren iets te groot.

Was heel lekker, lief personeel!
9
Sarah
25 juli 14:32

Ik kom zeker terug 🙂

Vriendelijke personeel en goede service!
8
Bouchra Aouri
23 juli 13:56

Service kan beter

Het eten was heerlijk, de gebakken rijst was daarentegen smakeloos. Het was vrij druk op het buitenterras en omdat er niet voldoende bedienend personeel was, moest je vaak vragen om hetzelfde (zoals hete saus) en dan werden we vergeten tot ik uiteindelijk zelf naar de balie ben gelopen. Dat vond ik vervelend om steeds dezelfde vraag te moeten herhalen. Nadat wij ons eten hadden gekregen is er verder niemand meer aan onze tafel geweest om te vragen of we nog wat wilden drinken en dat was ook een beetje jammer. Verder waren de medewerkers vriendelijk, fijn terras, voor herhaling vatbaar, maar de service kan wel beter.
8
Liz
23 juli 9:53

Heerlijk Thais eten in een mooie setting

Vriendelijke mensen en we werden goed geholpen. Genoeg keus op het menu, ook voor mij als vegetariër. Ik had de rode curry met tofu en die was echt heerrrrrlijk!! Zelfs de vleeseters vonden mijn maaltijd lekkerder. Ik had ook de mi tjee en die was niet heel bijzonder. Het enige wat jammer was dat we buiten zaten en omringd waren met tafels met rokers. Maar we mochten ruilen met een plekje binnen. Lekkere 80's R&B op de achtergrond, mooie inrichting en bij de schuifdeur naar buiten, dus we zaten daar perfect! Leuke plek dus!!
9
Marina Vukovic
23 juli 9:14

Lekker eten

Het eten was super lekker! Personeel erg vriendelijk.
8
Nelson N.
22 juli 20:07

Splendid service, nice food!

It was a great experience for a group of seven persons. Friendly and courtious service in a clean and orderly place with good food was wonderful for my family and my friends. It was unfortunate we could not have desert as there was a shortage of kitchen staff on that day. Eating outside under the blue sun with a good view of the Slotermeer (lake) was quite relaxing despite some intruding flies.