GEMIDDELDE:
8.6
10
Hernando Rodriguez
6 maart 13:04

Buena atención

Muy buena atención y la comida muy buena
10
Tobias van Dijk
6 maart 11:57

Lekker eten

zoals gewoon heel hartelijk ontvangen. Prima gegeten, fijne bediening.
9
Marinus de Graaf
5 maart 14:07

Lekker!

Voorafgaand aan theaterbezoek hier gegeten. Lekkere gerechten en vlotte bediening. We waren wat voorzichtig in onze keuze en hadden best wat pittigers aangekund. Blijkt dat je gewoon om pepers 'on the side' kan vragen. Tip voor de volgende keer!
8
Sevil Ya
26 februari 10:14

Geweldig

Goede service, eten was goed! En een leuke sfeer.. Alleen jammer dat het een klein restaurantje is!
1
Henk Broertjes
19 februari 10:20

Slechte ervaring

Ondanks dat ik 10 dagen van te voren een tafel heb gereserveerd kregen wij een tafel vlak voor de ingang. Koud en onrustig i.v.m. afhalen van maaltijden. Tafels staan ook te dicht op elkaar. Er is geen kapstok aanwezig. Natte jassen moet je over de leuning van je stoel hangen. dit kan echt niet!! Alleen Engels sprekend personeel. ( Nederland ???)
10
SM
19 februari 10:05

I love this place!

Awesome choices and very kind personnel. Highly recommended.
1
Ns
18 februari 21:16

Slechte service !

Wij hadden een reservering om 19:00 wij hebben ons eten en drinken besteld. Uiteindelijk zijn we om 21:00 vertrokken want in 2 uur tijd hebben wij alleen ons drinken en voorgerecht gehad. Er werd niks vermeld of gezegd, uiteindelijk zelf gevraagd hoelang het nog ging duren voor het hoofdgerecht. Toen kwam er wel telkens een serveerster om te vertellen dat het bijna klaar was en dat we zo aan de beurt waren. Inmiddels hadden we besloten om zelf weg te gaan want 2 uur lang wachten is echt veelste lang. Bij het afrekeningen klopte onze bon ook niet !
10
Marcella De BOER
18 februari 9:55

Amazing!

Geweldig leuke avond gehad, in geen tijden zo lekker Thais gegeten 👍. Bediening was ook heel attend en zorgzaam. Aanrader!
9
Chantal
17 februari 11:46

Verassend lekker

Heerlijk eten en erg vriendelijke mensen! En ideaal als je daarna naar De Meervaart gaat.
5
Wim van Loenen
17 februari 10:45

Heerlijke gerechten, maar slechte bediening

Hier gegeten voorafgaand een bezoek aan de Meervaart. Dit ook doorgegeven. Bij binnenkomst bleek dat van de bediening bijna niemand Nederlands begreep. We hadden beide een voorgerecht en een hoofdgerecht besteld. Mijn vrouw kreeg haar voorgerecht maar mijn voorgerecht kwam niet. Om ons heen zaten mensen (die na ons kwamen) al aan hun hoofdgerecht. Gevraagd waar mijn voorgerecht bleef. Daar werd vreemd op gereageerd met de mededeling dat dit bij mijn hoofdgerecht werd geserveerd!! Dit gemeld bij de persoon achter de balie die ons een drankje van de zaak aanbood. Uiteindelijk kreeg ik toch mijn voorgerecht geserveerd. Niet echt gezellig als je na elkaar je voorgerecht krijgt. Daarna kregen we gelukkig wel samen ons hoofdgerecht en hebben daar lekker van gegeten. Al met al was het eten heerlijk, maar door het vreselijke gestuntel van het personeel een laag cijfer gegeven. Voor ons was hierdoor het gezellig uit eten gaan vreselijk verpest. Jammer.