GEMIDDELDE:
8.6
10
Richenna Angela
6 september 10:01

Amazing!!!

DEFINITELY DELICIOUS!!!
10
Patricia Schouten
2 september 22:38

Aanrader!!!! Echt heerlijk gegeten!

We waren met 7 personen en hebben heerlijk gegeten. De bediening was uiterst vriendelijk, en heel behulpzaam. De voorgerechten hebben we met z’n alle gedeeld, en wat was het lekker, de garnalen koekjes waren mijn favoriet. Iedereen had een ander hoofdgerecht besteld, maar we hebben allemaal van elkaar geproefd!!! Alles was even lekker, we hebben genoten en komen zeker nog terug. Echt een aanrader!!!
10
Chourouk Demnati
1 september 9:11

Service, goeie sfeer en heerlijk traditioneel eten

Goeie Service, klantvriendelijk, goeie sfeer en heerlijk traditioneel eten
9
Astrid
25 augustus 11:45

Excellent food at Red Elephant

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sneele service. Lekker eten. We hadden garnalen en rund groene kerrie en kokosmelk. Restaurant is goed bereikbaar in Osdorp met uitzicht op de plas. Parkeerplaats. Aanrader.
8
Nico Meier
22 augustus 12:52

Lekker Thais eten in een ontspannen atmosfeer

Schoon, fris, open met veel licht, ontspannen. Prima eten maar let op: twee "olifantjes" pittig is - voor mij in ieder geval - net een beetje pittig. Tis net wat je gewend bent natuurlijk. Prima restaurant waar we zeker nog een keer terug komen maar wel één minpuntje: 1 persoon in de bediening - vooral op zaterdag avond - is echt te weinig.
4
S Lubbers
22 augustus 10:38

Verkeerde zuinigheid

Een personeelslid in de bediening op zaterdagavond is gewoon te weinig.Te lang wachten.
8
Willem
19 augustus 9:37

Very good pad thai

Food was great, tofu a bit spungy. I think the setup of tables could accommodate for a bit more space for the guests. It was packed.
4
Jahida
17 augustus 10:22

Could be better

The food was nice, but too salty and the rice was not like I am used to in Thai restaurant, no sticky rice. Good portion and kind staff.
4
Naoual
12 augustus 11:53

Trage bediening

2 serveersters aanwezig waarvan 1 ons bediende maar dit met tegenzin leek te doen. Het begon bij binnenkomst dat ik aangaf gereserveerd te hebben. Ze keek verbaasd en geïrriteerd. Vervolgens duurde het een kwartier voor we de kaart kregen. Nog eens 20 minuten voor ze de bestelling op kwam nemen. Ze maakte de fout om voorgerecht en hoofdgerecht tegelijk te serveren. Wilde een 2e ronde drinken bestellen, kostte me moeite haar aandacht te krijgen, eenmaal zo ver zei ze is goed maar vergat gewoon m’n drinken. Half uur later alsnog drinken gekregen. Tegen het eind vroeg ik of ik m’n bestelling kon inpakken want kreeg het niet op. Ze liep gewoon door. Uiteindelijk naar een andere serveerster gelopen en zij heeft het in laten pakken en het afrekenen gedaan. Duurde ons allemaal te lang en voelde ons haast ongezien door de serveerster. Eten was lekker, behalve de gebakken rijst liet te wensen over. Is niet wat ik van Thais eten gewend ben. Te plakkerig en weinig smaak.
9
Amani
11 augustus 19:48

Vriendelijke personeel

Eten is heerlijk!