GEMIDDELDE:
8.6
8
Imane
26 juli 12:10

Het eten was erg lekker, ik miste wel kindermenu de porties voor de kinderen waren iets te groot.

Was heel lekker, lief personeel!
9
Sarah
25 juli 14:32

Ik kom zeker terug 🙂

Vriendelijke personeel en goede service!
8
Bouchra Aouri
23 juli 13:56

Service kan beter

Het eten was heerlijk, de gebakken rijst was daarentegen smakeloos. Het was vrij druk op het buitenterras en omdat er niet voldoende bedienend personeel was, moest je vaak vragen om hetzelfde (zoals hete saus) en dan werden we vergeten tot ik uiteindelijk zelf naar de balie ben gelopen. Dat vond ik vervelend om steeds dezelfde vraag te moeten herhalen. Nadat wij ons eten hadden gekregen is er verder niemand meer aan onze tafel geweest om te vragen of we nog wat wilden drinken en dat was ook een beetje jammer. Verder waren de medewerkers vriendelijk, fijn terras, voor herhaling vatbaar, maar de service kan wel beter.
8
Liz
23 juli 9:53

Heerlijk Thais eten in een mooie setting

Vriendelijke mensen en we werden goed geholpen. Genoeg keus op het menu, ook voor mij als vegetariër. Ik had de rode curry met tofu en die was echt heerrrrrlijk!! Zelfs de vleeseters vonden mijn maaltijd lekkerder. Ik had ook de mi tjee en die was niet heel bijzonder. Het enige wat jammer was dat we buiten zaten en omringd waren met tafels met rokers. Maar we mochten ruilen met een plekje binnen. Lekkere 80's R&B op de achtergrond, mooie inrichting en bij de schuifdeur naar buiten, dus we zaten daar perfect! Leuke plek dus!!
9
Marina Vukovic
23 juli 9:14

Lekker eten

Het eten was super lekker! Personeel erg vriendelijk.
8
Nelson N.
22 juli 20:07

Splendid service, nice food!

It was a great experience for a group of seven persons. Friendly and courtious service in a clean and orderly place with good food was wonderful for my family and my friends. It was unfortunate we could not have desert as there was a shortage of kitchen staff on that day. Eating outside under the blue sun with a good view of the Slotermeer (lake) was quite relaxing despite some intruding flies.
9
Ilona
19 juli 15:27

Lekker!

Lekker eten! Prijs kwaliteit is prima, aardig personeel
10
Celine Roseler
18 juli 11:01

Authentic Thai Food!

We enjoyed the food so much! Nice service and very delicious menu!
10
Tamara Claasen
16 juli 9:28

Heerlijk gegeten!! Thais met authentieke smaak!

The Red Elephant is gelegen op een mooie locatie in Amsterdam. Het interieur is hip, licht en verzorgd. Het eten is geweldig en de bediening super vriendelijk. Echt een aanrader!!
9
Reda Abba
8 juli 18:55

Wat ik wel fijn vond was zodra je klaar bent met eten je borden gelijk weg gehaald worden

Fijn mooie inrichten lekker eten voor herhaling vatbaar