Restaurant Red Elephant Thai Food
Proef het echte Oosten in hartje Amsterdam-West

Echt goed Thais eten draait om warmte – en dan bedoelen we niet eens de hete pepers waar Thai cuisine bekend om staat, maar de persoonlijke warmte van heerlijk samen genieten. Bij Restaurant Red Elephant Thai Food in Amsterdam-West gooien onze topchef met meer dan 25 jaar ervaring en ons catering team al hun passie en ervaring in de mix om jouw diner onvergetelijk te maken.

 

Authentiek genieten in goed gezelschap

De smaak van Thailand proeven met een fantastisch uitzicht op de Sloterplas, in goed gezelschap en met alleen de allerbeste verse gerechten. Die unieke combinatie vind je bij Red Elephant Thai Food in Amsterdam-West. Onze menukaart staat bol van de mooiste authentieke ingrediënten, want alleen daarmee doen we recht aan de volle rijkdom van Thais eten. Pittig of juist mild, met vis, vlees, of de zaligste groenten en kruiden: Red Elephant brengt het echte Oosten naar Amsterdam-West!

 

Gemaakt om te delen

Onze gerechten zijn gemaakt om met elkaar te delen. In Thailand verstaan ze de kunst van genieten met vrienden, familie en relaties: een traditie die we in Nederland steeds meer gaan waarderen. Breng daarom je favoriete foodies, leukste lekkerbekken en liefste levensgenieters mee om je eigen proeverij te creëren op onze heerlijke locatie in hartje Osdorp…

Speciale wensen?

We houden rekening met al je speciale wensen en voorkeuren. Vegetarisch, vegan, halal of speciale dieetwensen? Restaurant Red Elephant Thai Food in Amsterdam-West kan het allemaal!

 

Prachtlocatie binnen handbereik

Onze locatie aan de oever van de Sloterplas is meer dan een prachtige setting voor een heerlijk diner. We zijn vanuit heel Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer ben je er zo, maar voor eigen vervoer is er parkeerruimte genoeg – zeker met een Q-park aan de overkant.

Hier kunt u alle reviews van Formitable lezen.

MEER REVIEWS
9
TamaraN
1 augustus 14:16

Lekker eten en vriendelijke bediening

We hebben heerlijk gegeten, veel keuze en alles vers. Daarnaast zeer vriendelijke bediening en centrale locatie, aanwinst voor Osdorp.